<teknologi>

– Glad for å være tilbake på laget

Et halvt år borte fra Capgemini Stavanger var mer enn nok for Senior Software Engineer Neelam Shah. – Her kan jeg vokse faglig samtidig som jeg balanserer jobb og fritid, sier hun.
in e
w
Lenke kopiert

– Det er folkene som gjør dette kontoret spesielt for meg. Uansett hvem du er eller hva du gjør, så er kollegaene dine klare til å hjelpe deg, sier Senior Software Engineer, Neelam Shah, som nylig har gjort comeback på Capgeminis Stavanger-kontor.

Vi tar hele historien og går en kjapp tur tilbake til august 2022: Etter å ha jobbet tre år i Capgemini følte Shah at tiden kanskje var inne for å prøve noe nytt.

– Jeg hadde hatt flere ulike roller, jobbet med spennende prosjekter og gledet meg over den levende arbeidskulturen på kontoret. Samtidig tok livet en ny vending da jeg fikk barn og gikk ut i mammaperm, forteller hun.

Mens hun var borte, fikk hun flere jobbtilbud og takket etter hvert ja til en mulighet hos et annet IT-selskap. Det tok allikevel ikke mer enn et drøyt halvår før hun lengtet «hjem» til gjengen i Maskinveien 24.

– Til tross for at jeg først omfavnet denne endringen i livet, opplevde jeg at jeg savnet den særegne arbeidskulturen hos Capgemini, sier Shah.

 

Capgemini i Stavanger er opptatt av det sosiale og har flere aktiviteter man kan delta på, noe Neelam Shah setter stor pris på.

Vinn-vinn for begge parter

Heldigvis fikk jeg i denne perioden en telefon fra min tidligere leder, Hilde Marit (en av Norges 50 fremste tech-kvinner, red.anm), som meldte interesse for å ha meg tilbake på laget, sier Neelam Shah.

Valget om å returnere var enkelt:

– Jeg føler at mine faglige mål samsvarer med mulighetene hos Capgemini. Dessuten setter jeg stor pris på det støttende arbeidsmiljøet her. Jeg tror det er en vinn-vinn-situasjon for begge parter, og jeg gleder meg til å bidra videre i Capgemini, sier hun.
Neelam Shah

– Som Senior Software Engineer er jeg Frontend-lead for ulike kunder. Det vil si at jeg jobber med produktive team og sikrer vellykket levering av programvareløsninger, forteller Shah.

Neelam Shah er også Community Lead for Capgeminis Frontend Solutions og samarbeider tett med alle de norske kontorene.

– Vi sender ut nyhetsbrev og arrangerer treff, kurs og andre arrangementer. I tillegg fungerer jeg som personalleder og følger med på den faglige og profesjonelle utviklingen til teammedlemmene mine.

 

Dette er Frontend Solutions

Frontend Solutions er Capgeminis fellesskap av mennesker med et bredt spekter av kompetanse, fra User Experience i den ene enden til applikasjonsutvikling i den andre. Som medlem får du være med på å lære og dele alt som gjelder brukergrensesnitt på nett, mobil, personlige assistenter og IoT.

Les mer om Frontend Solutions her

Se ledige stillinger i Capgemini her

Den viktige balansen mellom jobb og fritid

Hva er det som gjør Capgemini til en bra plass å være? For Neelam Shah er det en blanding av flere ting:

– Capgemini gir oss ansatte muligheten til å jobbe med spennende og virkningsfulle initiativer. Jeg føler personlig at Capgemini prioriterer min utvikling og tilbyr omfattende opplæringsprogrammer, mentormuligheter og klare karriereveier for å støtte faglig vekst, sier hun.

Som nybakt mor kjenner hun også på viktigheten av å balansere jobben med fritid.

– Det er noe som virkelig betyr mye for meg i hverdagen. Heldigvis erkjenner Capgemini viktigheten av balanse mellom arbeid og privatliv og tilbyr fleksible arbeidsordninger, velværetiltak og støtte, sier hun og fortsetter:

– Dessuten føler jeg med 100 prosent komfortabel med å diskutere mine faglige og personlige utfordringer åpent, og jeg får alltid støtte fra lederne mine.

Det er denne støtten som gjorde at Shah kunne følge lidenskapen sin for å øke bevissthet om bærekraft i programvareutvikling. En innsats som resulterte i at hun ble hedret med prisen «Sustainability Star of The Year» under Xchange-programmet i januar 2024.

– Et godt eksempel på Capgeminis slagord «Get The Future You Want», mener Neelam Shah.

Moderne, livlig atmosfære

Neelam Shah forteller at Capgemini-kontoret i Stavanger er et moderne og livlig sted, perfekt for deg som er glad i teamarbeid og en morsom atmosfære.

– Hver dag er det noe nytt å lære, noe som er flott for å øke ferdigheter og kunnskap. I tillegg gjør de positive vibbene på kontoret det til en fornøyelse å komme på jobb. Det er bare et veldig kult sted å være!

Stavanger-kontoret har mange sosiale grupper hvor ansatte kan treffes for å dyrke felles interesser.

– Uansett om det er hytteturer, språkkurs eller lønningspils, bidrar disse aktivitetene til å knytte oss tettere sammen. I fjor var det spesielt hyggelig å feire Divali-festivalen* på kontoret etter å ha vært borte så lenge, avslutter Neelah Shah.

 *Divali eller dipavali er betegnelsen på en lysfest som feires ved overgangen til et nytt år. Det er årets viktigste høytid innen hinduismen.

Etter et halvt år i en annen jobb, vendte Neelam Shah tilbake til Capgemini. – Jeg føler at mine faglige mål samsvarer med mulighetene hos Capgemini.

Fire gode grunner til å søke jobb hos Capgemini Stavanger

Hos Capgemini Stavanger får du en unik mulighet til å vokse profesjonelt i et selskap som verdsetter faglig dyktighet, samarbeid, og innovasjon, samtidig som den viktige balansen mellom arbeid og fritid opprettholdes. Her er fire gode grunner til at Capgemini Stavanger er en god arbeidsplass:

  • Lokal, solid bedrift: Gjennom over 40 år i Stavanger har Capgemini bygget opp en solid tilstedeværelse og forståelse av lokale behov. Med rundt 400 ansatte, står selskapet sterkt både i antall og kompetanse.
  • Moderne arbeidsplass: Kontoret på Forus er designet med fokus på samhandling og høy trivsel. Omtrent 100 ansatte jobber fysisk på kontoret hver dag, noe som understreker viktigheten av et levende og godt arbeidsmiljø.
  • Faglig utvikling og verdi-drevet kultur: Capgemini legger stor vekt på faglig utvikling gjennom skreddersydde utviklingsplaner og en kultur for erfaringsdeling. Selskapets verdier rundt frihet, trivsel og work-life-balance er viktig for å beholde dyktige konsulenter.
  • Spennende prosjekter og fremtidsrettet teknologi: Søkere har muligheten til å jobbe med banebrytende prosjekter, spesielt innen AI. Capgemini kombinerer teknologi- og bransjekompetanse for å løse komplekse utfordringer.

Akkurat nå er Capgemini Stavanger både på utkikk etter erfarne teknologer og kandidater med relevant erfaring fra andre bransjer som ønsker å vri karrieren mot IT/teknologi.