Velkommen til Ignite

Ignite er Capgemini sitt graduate-program. Ignite er designet for å gi deg som er nyutdannet et ekstra løft ved å bygge konsulentkompetanse og etablere et sosialt nettverk på tvers av organisasjonen. Programmet strekker seg over 18 måneder. Gjennom kurs, sosiale samlinger og arrangementer er Ignite en profesjonell og sosial arena for læring, tilhørighet og relasjoner.

Sjekk om ditt studiested vant kodequizen!

Kickstart karrieren

Du blir tryggere
Du får et nettverk
Du vokser faglig
Du får verdifull erfaring
Søk om Graduate-plass nå

Fery ble ikke fotballspiller - han ble dataanalytiker

Ignite-programmet har latt meg begynne arbeidslivet. Jeg har hele tiden hatt selskapet i ryggen og får kontinuerlig opplæring gjennom sertifiseringer og kurs
Igniter 2019

Jeg vil bruke min kunnskap til å gi folk en bedre hverdag

Personlig utvikling

Ignite tilbyr nyutdannede konsulenter et program for å bygge opp grunnleggende konsulentferdigheter. Du får tett oppfølgning, og opplæring skjer innenfor trygge rammer. Det er rom for å prøve og feile, med konstruktive tilbakemeldinger i forhold til egen innsats og utvikling. Du blir kjent med Capgemini som selskap på tvers av fagområder og sektorer.

Karriereveier

Mulighetene i Capgemini er mange. I tett dialog med personalansvarlig og Ignite-leder kan du spesialisere deg som fagekspert innen software development, forretningsutvikling, prosjektledelse eller ledelse og administrasjon. Unge, entusiastiske talenter er et satsingsområde for Capgemini - og mulighetene er derfor mange for deg som tar utfordringen.

Sosiale aktiviteter

Capgemini har et sterkt fokus på trivsel. Ignite arrangerer jevnlige møter og sosiale tilstelninger. Helgesamlinger på Farris Bad, julebord, sommerfest, kick-off og fredagspils gjør Ignite til en sosial arena hvor du kan ha det gøy og lære kollegaer å kjenne utenfor den profesjonelle hverdagen.

Finn programmet som passer for deg

Capgeminis sitt graduate-program, Ignite, finnes både innenfor Insigts and data og software development. Her kan du søke deg til både Oslo, Bergen, Fredrikstad og Stavanger.

En smart vei inn i arbeidslivet ➡️ SØK GRADUATE-PLASS HER

Til deg som er nyutdannet: Karrieren din kan starte her

I løpet av Ignite har jeg utviklet meg både personlig og faglig gjennom spennende kundeprosjekter og ved hjelp av dyktige kollegaer
Igniter 2020

Rekruttert på vei til forelesning – fikk brakstart på karrieren

Du kan bli hva du vil, kanskje vil du bli arkitekt?

«Jobber du som hacker!? Du ser jo ikke sånn ut!»

I Capgemini er jeg ikke redd for å gjøre feil

Sommerjobb 2022? Besøk årets sommerblogg ☀️

Sommerjobb

Søk summer internship

Graduate program

Søk til Ignite

Følg Capgemini

Besøk itpraten.no