Kanskje 2024 blir året der du gleder deg enda mer til å gå på jobb?I Capgemini ser vi nå etter enda flere flinke folk. Uansett rolle og fagområde ser vi etter deg som er nysgjerrig, og ønsker å bidra til å drive utviklingen fremover. Er du interessert i effektivisering av digitale resepter, etiske spørsmål rundt AI, automatisering av kjedelige oppgaver eller infrastrukturen som elektriske fly kommer til å kreve – eller noe helt annet innen teknologi - bli med oss å flytte fremtiden i riktig retning.

Det viktigste for oss er at du trives og får jobbet på prosjekter som betyr noe for deg, da er det kjekkere å gå på jobb! Folk som har det kjekt på jobb sprer glede, og gjør det enda kjekkere for oss andre. Slik bygger vi kulturen vår; basert på at hver enkelt skal trives, bidra og utvikle sin kompetanse. I 2024 håper vi at du har lyst til å jobbe med oss!

Vi har store vekstambisjoner og ansetter i hele Norge og i alle våre lokasjoner; Hjemmekontoret, Oslo, Fredrikstad, Stavanger, Kristiansand, Bergen, Trondheim og Sandefjord. Samtidig er vi fleksible. Du trenger på ingen måte flytte til Trondheim for å jobbe på Trondheimskontoret.

Vil du utfordre oss?

Selv om vi her viser til mange av våre ledige stillinger, og selv om det kommer flere utlysninger utover i januar, finnes det og skreddersydde muligheter for deg. Vi ønsker å legge hverdagen til rette for at du skal glede deg til å gå på jobb hver dag. Om du ikke finner en stillingsbeskrivelse som passer din profil, eller kanskje den passer litt, men ikke helt: Da kan vi sy sammen en rolle som har de utfordringene du ønsker å jobbe med og som du motiveres av, på tvers av ledelse, teknologirådgiving, utvikling og eller salg.

Ta kontakt med oss via det enkle skjemaet nedenfor og utfordre oss gjerne!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen navn, kontaktinformasjon, ønsket arbeidslokasjon og ev. din linkedIn profil, så hører fra oss.

 

Profilene vi vet vi trenger

I Capgemini er det viktig at vi til enhver tid har ansatte som besitter kompetanse på ny teknologi. Vi ser både etter deg med et par års erfaring – og deg som har lang fartstid. Er du brennende opptatt av teknologi og motiveres av å lære, bli utfordret og lykkes med å hjelpe andre lykkes – da skal du ta kontakt med oss!

Vi ansetter i alle type roller innen teknologirådgivning fra utvikling, cybersecurity, program eller prosjektledelse, DevSecOps, Cloud, til rådgivning innen forretnings og IT strategi.

For en oversikt over våre roller og muligheter Klikk her

Se alle ledige stillinger her

 

Kort om Capgemini

Med mer enn 360 000 ansatte i mer enn 50 land er Capgemini et av verdens ledende selskaper innen teknologi, konsulentvirksomhet, innovasjon og design.

I Capgemini har vi utfordrende og morsomme prosjekter, ofte samfunnskritiske, som gjør en forskjell i samfunnet – og vi bygger fremtidens løsninger.

Vi synes at ny teknologi er gøy, og vi har spennende utfordringer og diskusjoner internt og med våre kunder.