<teknologi>

Fery ble ikke fotballspiller – han ble dataanalytiker

Fariad «Fery» Nemazi har spilt fotball og studert økonomi før han bestemte seg for å bli sivilingeniør. Men det var graduate-programmet ignITe som hjalp ham med å finne retningen i arbeidslivet.
in e
w
Lenke kopiert

Dette er Fariad Nemazi. Han er «Fery» fra Trosterud som ville bli fotball-proff. Da proff-livet med ball ikke lot seg realisere, begynte han å analysere alternativene. Han hadde sett Wallstreet-filmene. Han likte raske biler …

Gjorde en oppdagelse

Moren var veldig klar på at han burde studere, så valget falt på økonomistudier, og deretter siv.ing, maskinteknikk og produktutvikling. Fariad gjorde en oppdagelse: Data og analyse var veien inn i alt som var spennende …

Han ble opptatt av å forstå verden gjennom å se sammenhenger.

– Ingen av oss kan spå. Men med matematiske verktøy og dypdykk i tall, oppdaget jeg at det var mulig å forutse hva som sannsynligvis ville skje, forteller Fery. IgnITe-programmet tok ham i mot med tillit og faglig støtte fra dag én.

– Det har vært mulig for meg å prøve og å feile. Det har vært rom til å vokse.

Nå ser Fery fremover. Han trener hver dag for å bli litt bedre, få litt mer innsikt. Hans største drøm er å bli skikkelig god til det han driver med.

IgnITe – en vei inn i arbeidslivet

Overgangen fra studenttilværelse til jobb kan være brå. Capgeminis idé med IgnITe er å gjøre denne overgangen mest mulig glidende.

I løpet av 18 måneder går du fra å være nyutdannet til å bli en kvalifisert konsulent. På veien lærer du mye om arbeidslivet, ulike kunder og arbeidsmetoder – og deg selv. Du får ansvaret for å bygge din egen karriere, samtidig som du bygger din egen trygghet – og ikke minst nettverket ditt.

 

IgnITe

IgnITe er et graduate-program over 18 måneder for nyutdannede – en kick-start på karrieren med god oppfølging og unike muligheter til å skaffe seg erfaring.

Bli kjent med mulighetene i IgnITe

Til deg som er nyutdannet